Μουσικά σχήματα 2017 με 2018 barbarella live

Φέτος το χειμώνα η Νατάσα Θεοδωρίδου θα πραγματοποιήσει το μουσικό τους πρόγραμμα στην πίστα του φωταέριο και είναι σίγουρο πως θα γνωρίσει τεράστια επιτυχία και ανταπόκριση από το κοινό θα είναι μεγάλη. Η Μουσικά σχήματα 2017 με 2018 αθηνα Νατάσα Θεοδωρίδου έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με το νυχτερινό κέντρο της Αθήνας φωταέριο οι εντυπώσεις που έδωσε στο κοινό ήταν πάρα πολύ καλές καθώς με τις εμφανίσεις της χάρισε στους θαυμαστές της αξέχαστες αναμνήσεις. Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν για μία ακόμη σεζόν θα την απολαύσουμε στην ίδια πίστα αφού έδωσαν τα χέρια για μια σειρά εμφανίσεων τον ερχόμενο χειμώνα. Αυτή τη φορά στο πλευρό της θα βρίσκεται και ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης Χρήστος Μενιδιάτης μαζί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται να κλέψουν τις Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μία από τις πιο καταξιωμένες ελληνίδες λαϊκές τραγουδίστριες και βέβαια όχι άδικα.

Όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της στο τραγούδι έχει χαρίσει στο κοινό πάρα πολλές επιτυχίες. Είναι σίγουρο πως η συνεργασία της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Χρήστου Μενιδιάτης στην πίστα του φωταερίου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον και οι δυο τους αναμένεται να μας παρουσιάσουν ένα εκπληκτικό μουσικό πρόγραμμα όπου θα διαρκέσει όλη τη χειμερινή σεζόν. Μουσικά σχήματα 2017 με 2018 αθηνα Οι εμφανίσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Χρήστου Μενιδιάτη στην πίστα του φωταερίου θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο όπου μοναδικός στόχος των δύο καλλιτεχνών είναι να απογειώσουν τη διασκέδαση και να κορυφώσουν το κέφι στις νύχτες της Αθήνας. Είναι σίγουρο ότι με τη  https://kanokratisi.gr/barbarella-live-thessaloniki συνεργασία τους οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα φέρουν τα πάνω κάτω και θα ξεσηκώσουν το φανατικό κοινό τους για τα καλά.

Το φωταέριο όπου θα πραγματοποιήσουν τις εμφανίσεις τους από τον Οκτώβριο και κάθε Παρασκευή και Σάββατο η Νατάσα Θεοδωρίδου με το Χρήστο Μενιδιάτη βρίσκεται στη διεύθυνση Πειραιώς 100 στο γκάζι. Ο Χρήστος με Μενιδιάτης έχει αποδείξει την αξία του στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας και γι’ αυτό ήρθε για να μείνει. Η πορεία της καριέρας του απ’ την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του στη μουσική σκηνή είναι συνεχώς ανοδική και η επιτυχία του κορυφώνεται μέρα με τη μέρα. Ο Χρήστος Μενιδιάτης στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με το νυχτερινό κέντρο της Αθήνας Frangelico επίσης Μουσικά σχήματα 2017 με 2018 αθηνα έχει φιλοξενήθηκε στην πίστα του Ποσειδώνιού όπου πραγματοποίησε τις εμφανίσεις του με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τη φετινή σεζόν βέβαια θα την περάσει μαζί με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου καθώς το νέο του ξεκίνημα θα κάνει στην πίστα του φωταερίου.

Οι δυο αγαπημένοι μας καλλιτέχνες θα ενώσουν με ένα μοναδικό τρόπο τα λαϊκά ρεπερτόρια που διαθέτουν και με την εμπειρία τους το ταλέντο τους και την ενέργεια τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα βάλουν τα δυνατά τους για να μας χαρίσουν μία σεζόν όπου θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας. Στην πίστα του φωταέριο έχουν εμφανιστεί και φιλοξενηθεί στην πίστα αυτή πάρα πολλοί έλληνες καταξιωμένοι τραγουδιστές κάποιοι απ’ αυτούς είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης ,ο Νίκος Κουρκούλης ,η Καίτη Γαρμπή , ο Νότης Σφακιανάκης και πάρα πολλοί άλλοι. Φέτος το χειμώνα 2016 – 2017 το νυχτερινό κέντρο της Αθήνας φωταέριο  θα φιλοξενήσει στην πίστα του το μουσικό σχήμα που θα περιλαμβάνει ως πρωταγωνιστές τη Νατάσα Θεοδωρίδου και το Χρήστο Μενιδιάτη.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Χρήστος Μενιδιάτης θα βρίσκονται στο φωταέριο αλλά και στο επίκεντρο της διασκέδασης στην πόλη της Αθήνας υπόσχονται να μας χαρίσουν μοναδικές βραδιές που θα θυμόμαστε για πάρα πολύ καιρό. Στο αγαπημένο στέκι της πόλης στο φωταέριο θα απολαύσουμε την Νατάσα Θεοδωρίδου με το Χρήστο Μενιδιάτη οι οποίοι θα ολοκληρώσουν το μουσικό τους πρόγραμμα έχοντας προσφέρει στο κοινό τους  ένα μοναδικό και απολαυστικό θέαμα.